TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Friday, March 4, 2011

A Stranger in a Stranger land poetry contest

Yeah, contest lagi! Tapi, contest kali berbeza dengan contest yang pernah aku join sebelum nie. Contest kali nie pula kena cipta puisi sendiri! Asli karya sendiri ok! No cetak rompak.Hehe..  Aku memang rasanya tak de bakatlah dalam puisi-puisi nie meski pon jauh disudut hati minat kat sastera [wah, ayat-ayat cinta tuh...hihi].

Walau pon tak de bakat, aku nak juga join contest nie cez penganjur contest nie iaitu Cik Mars Mell-O @ Zaarah Jasmin dah tag aku! Dan rasanya wajib join bila dah kena tag. Oleh tuh, aku menyeru kepada korang semua yang memang ada bakat dalam sastera nie utk join contest nie. Aku tahu ramai yang berbakat nie...huahuahua [ketawa jahat]. Lagi pon hadiah dia hebat owh!


Macam biasa, nak join silalah klik banner kat atas nie.
Puisi yang korang cipta tuh boleh dalam bahasa melayu dan english. Terserah kat korang nak cipta puisi tema apa. Semuanya akan diterima tapi yang penting Asli 100% karya korang ok. Dan macam biasalah juga, kena tag 3 orang blogger.

Ok, di sini dengan rasminya aku nak tag Cik Iemah, Cik Niza dan Cik Ain.

-Apple Shuffle iPod menanti pemenang bertuah!-

p/s: to Cik Mars Mell-O : Nanti sy submit poem sy boleh kan? Jika dah ada idea nak compose poem sendiri, nanti sy akan email cik Mars via contact pages cik Mars, ok? Deal...

note: kepada mereka yang dah kena tag, jangan lupa join sama ok. Kita meriahkan lagi contest nie! Menang belakang cerita. ok? Peace (^_^)

9 Komen Terbaik:

FurBall said... [Reply]

mcm menarik jew nih!!!ahahaha..nak lah gak join!!

iemah said... [Reply]

tq sbb tag...

Rose Johari said... [Reply]

@FurBall
Join larh...oppss tapi nampaknya tak boleh join larh awak...just 4 girls jer nie...hihi

Rose Johari said... [Reply]

@iemah
Cik Iemah, jgn lupa join yer? [memaksa nie hihi]

CikNiza said... [Reply]

alamakkkk kak....
kite mane geti nak ber'poem' ni..
heheh..
xpe..akan diusahakan ble de idea..hehe :p

Rose Johari said... [Reply]

@CikNiza
hihi...samalah kita cik Niza. yg penting join ok? ;D

r-5 said... [Reply]

nanti saya nak join juga lah~ hehehe. :)

mars mell-o said... [Reply]

Sure rose :) nanti kalau dah ada ilham post here and email to me ya thanks for participating :)

Ain Tralala said... [Reply]

tq jugak... kita xpandai r nak 'jiwang2' like poem ni...he2.. idea susah upcoming... ha3

Related Posts with Thumbnails