TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Sunday, March 6, 2011

Special Award untuk follower ke-500...

Wah, bestnye. Genap seminggu [26/02 - 06/03], follower blog nie bertambah lagi dari 400 ke 500 [ceh, heboh larh aku nie. orang lain lagi banyak tau.! huhu]. Tak sangka, dalam seminggu boleh up 100 follower gitu. Thanx kepada korang semua yang sudi follow blog aku nie ok. Sebagai penghargaan, bagi korang yang dah follow blog nie...sila larh sudikan diri terima award dari aku kat sini.

Seperti biasa, aku akan buat satu entry khas sebagai penghargaan kepada follower aku yang bertuah tuh. Tak lain tak bukan, entry nie khas kali nie untuk meraihkan follower yang ke-500!!! Siapa ka dia? Jom terjah....

Oleh itu, dengan rasminya Follower ke-500 itu disandang oleh Cik Najwa Kornain. Jom terjah blog Cik Najwa nie. Tahniah!!! Syukran cez sudi blog yang tak seberapa nie...hihi.

-Harap Cik Najwa sudi larh yer terima award nie dan simpan kat blog Cik Najwa sebagai kenang-kenangan. Hihihi.

Ohya, semalam aku dapat award dari Cik Putri Syafika. Iaitu award sempena meraihkan 200 follower blog dia. Thanx Cik Putri Syafika...susah-susah jer .hihi...

7 Komen Terbaik:

URY said... [Reply]

wahh... lajunya. Tahniah!!
Moga lebih maju lagi..

Rose Johari said... [Reply]

@URY

Thanx Ury. u too :D

kay_are said... [Reply]

seminggu + 100 ?? memang hebat tu.. tahniah ye !! =)

penyejuk hati said... [Reply]

bnyaknya follower..tahniah (^_^)

Nulia said... [Reply]

tahniah ^_^...hehe

Rose Johari said... [Reply]

thanx semua. Hepy Blogging ya :D

Nurul Najwa Kornain Official Blogspot said... [Reply]

tengkiu cik rose :)

Related Posts with Thumbnails