TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Friday, March 4, 2011

B.E Pertama ku

Wah, akhirnya yang ditunggu-tunggu dapat juga! Hepynya! Hari nie aku dapat BE yang pertama untuk blog aku nie. A'a yang pertama. Nape? Kesian kan? Hurm...takpe larh...mungkin rezeki baru nak bermula kot...Hihi...  Mungkin berkat aku sent tiket kat uncle nuff hari tuh kot. Mungkin juga uncle nuff kesian kat aku, tuh larh pasal dia bagi BE nie kat aku. Apa pon alasannya, kesian ker apa ker...nway...thanx! Hihi... Biar pon jumlahnya sikit, tapi ok larh. Hurm...nie membuat kan aku semangat untuk terus berblog... Hehe...

Oh ya, hari nie hari jumaat! Rezeki di hari jumaat! Jumaat yang indah, jumaat yang mulia. Selamat hari jumaat semua... jangan lupa tunaikan ibadah jumaat. peace :D

-nie dia BE aku yang pertama-


note: kebetulan pula, tadi malam aku plan nak beli number digi baru. Dan tak sangka pula, BE pertama aku juga benda yang sama aku nak beli hari nie iaitu DIGI!!!

8 Komen Terbaik:

FarHa said... [Reply]

Hehe tahniah yee dah dpt BE, sy dah lama tak dpt, dah jarang BW kehekh~ mls dowhh~ sila la singgah blog itam putih sy tu ngee~

CikNiza said... [Reply]

wahhh..besnye dh dpt BE..sy da lame da xdpt ni..ggggrrrrr

Arpiiz said... [Reply]

tahniah.. nanti bila dah jadi ME boleh mintak belanje ni..hahaha

ummi anum said... [Reply]

Tahniah..akak tak pernah dapat pun..

Nulia said... [Reply]

tahniah ! tahniah ! ..hehehe ^_^

caliph shuriken said... [Reply]

congratz dpt BE ^^

Rose Johari said... [Reply]

hihi...thanx semua :D

norakhtar said... [Reply]

tahniah dik!

Related Posts with Thumbnails