TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Saturday, February 26, 2011

Special Awards!

Hari sabtu macam nie merupakan hari orang-orang berehat dan juga hari yang rasanye paling rancak untuk para blogger buat bw. Hari nie aku nak bagi award kat 2 orang follower aku yang bertuah iaitu follower yang ke-300 dan follower yang ke-400. Siapa dia yang bertuah nie? Jom check it out...


Follower yang ke-300 iaitu En.Khairul. Jom terjah blog En.Khairul nie. Macam-macam cerita ada kat situ. Jom...>>En.Khairul<<

Attn en.khairul: Sudilah amek award nie ye.
....................................................................................................................................


Follower yang ke-400 iaitu En.Redwan @ Wan-91. Jom terjah blog En.Wan_91 nie. Jom terjah >>Wan_91<<

Attn en.wan_9l: Sudilah amek award nie ye..

Thanx kepada semua yang follow! Sesiapa yang dah follow blog nie boleh larh amek award untuk semua follower dekat sini. Harap dengan adanya award yang tak seberapa nie, kita semua hepy dan semangat untuk berblogging. Berblogging itu best tauu... ;)

4 Komen Terbaik:

Bella Bell said... [Reply]

alaaa....ruginya...saya followers yg ke 401..hehehe~~

nwy..congret...keep blogging :)

Wani said... [Reply]

Fuyohhhh !
da 400 lah ;)

khairul said... [Reply]

trima kasih bebanyak..buat susah2 jer hehe

Rose Johari said... [Reply]

Bella Bell: Hihi..a'a...hampir kan ;))

Wani: Hihi...

Khairul: Mana ada susah...best dpt cecah 300 dah :)

Related Posts with Thumbnails