TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Thursday, February 24, 2011

Awards Untuk Semua Follower

Salam semua...hari nie aku nak bagi award kat semua mereka-mereka yang dah follow blog aku. Bukan apa, ianya sebagai tanda perhargaan gitu. Tak kisahlah aku follow korang dulu ka atau pon korang dulu follow aku. Sama jer bagi aku. Kerana follower larh aku selalu meng'AKTIF'kan diri untuk terus berblog. Tanpa Follower siapalah aku nie.Hehe Hari tuh aku ada buat satu award untuk semua follower dan aku simpan kat sidebar. Aku lupa pula time tuh aku pasang widget "Disable right click", so takde seorang pon yang ambil award tuh. ( :( sedihh...).

So, kali nie hopefully korang sudi larh terima award yang tak seberapa dari aku nie yer... dan thanx semua. Keep in touch ya! Harap semuanya sentiasa SEMANGAT untuk berblog. Meh ambil award kat bawah. Copy paste jer. Simpan kat blog korang yer...


p/s: copy paste award di atas then simpan kat blog korang ok? Kalau sudi bagilah comment sekali sekala...hehe. Thanks! Sayang korang semua... =)

20 Komen Terbaik:

sAsyA said... [Reply]

da folo
nk amek award ni boleh la ye :D

cik ina said... [Reply]

owhh..thanx for the award :))))

Rynie Nas a.k.a Myung Hee said... [Reply]

saya baru follow kamoo...boleh amek award tak??...huhuhu

Rose Johari said... [Reply]

thanx kepada semua yg sudi amek award nie. n xpecially 3 pengomen terbaik di atas. Thanx! ;)

mars mell-o said... [Reply]

dah posted at my blog =D u can see it hehe

edi_fm32 said... [Reply]

ok..sy ambil..thnks yea..

dyea irdina said... [Reply]

mai amik awards...tq...dah lama tak dapat awards..hehehhe

sWeEt 'N LoVeLy said... [Reply]

tq bg award...sgtla chomelll!!!!

renjerkabloi said... [Reply]

terima kasih..:):)

nadnad said... [Reply]

whoaa! terharuu :)

eVariena♥ said... [Reply]

i took it..thnx..:D

CikNiza said... [Reply]

saya dh pollow..amik ae award ni..hehe

http://nizamk.blogspot.com/2011/02/dah-lame-tak-dapat-awardngidam-la.html

beautyinsilence said... [Reply]

dah amik jg......... :)

Rose Johari said... [Reply]

Thanx! Thanx sgt2 kepada mereka yg sudi amek award nie. Kep in touch ;))

im UMAMAH(: said... [Reply]

wee~ BANGGE dpt AWARD..
nie kalah OSCAR!=))

iemah said... [Reply]

thanks...
nk bik award ye...
hehehe

Ain Jia Zainudin said... [Reply]

ain dh cilok satuu..tnkie "mama" rose..ehee...

fariSHaHuSna said... [Reply]

comeynyer award tuh...hihihi

sasa said... [Reply]

thanx... ;)

syidadu said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails