TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Sunday, February 6, 2011

Minta Maaf

Salam semua, aku nak minta maaf kat korang semua terutama kepada pengunjung blog aku nie cez dua tiga hari nie aku tak dapat nak membalas jejak korang disebabkan connection internet kat tempat aku nie slow sangattt. Aku rasa ke slowan internet di sini [wah, bahasa campurr gitu  ] adalah disebabkan cuaca yang tak menentu di sini dan juga kerana effek dari banjir yang baru-baru melanda di sini.

Bukan saje tak dapat nak membalas jejak korang, malahan nak update blog pun tak dapat. Hurm, game city ville kat FB pon aku langsung tak dapat main. Buruk lah tanaman aku tuh...

Korang tinggalkan jer jejak korang kat sini, INSYALLAH apabila keadaan dah okie semula aku akan membalas jejak korang & jika korang dah follow aku, INSYAALLAH aku akan follow korang balik, deal? . Sekali lagi Minta Maaf yaa....

4 Komen Terbaik:

sitinurulafiah said... [Reply]

tape kami paham :)

CikFarra said... [Reply]

anda di maafkn . hehe

Rose Khoo said... [Reply]

Sitinurulfiah: thanx ct ;D

CikFarra: sy suka pkataan cikfarra tuh "anda di maafkan"..hihi. Thanx! =)

mr_mrs mikko said... [Reply]

xpa2..
aku pnya internet ni lg la pndai sot

Related Posts with Thumbnails