TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Friday, February 25, 2011

Happy Birthday!

Ok ker? Tajuk bukan main bahasa orang puteh tapi bila masuk entry bahasa kita pula. Hehe...maklumlah "Bahasa Jiwa Bangsa" hehe. Saje jer nak buat entry khas untuk wish my sister birthday. I ada dua orang kakak saje. Dan tanggal 25 Feb nie merupakan birthday kakak aku yang second. 


Aku dah wish juga tadi via SMS dan FB. Bak kata orang wish banyak-banyak dan tak henti-henti tuh INSYALLAH di makbulkan ALLAH. So, tak salah kan nak wish lagi? Hehe... nie wish aku untuk birthday my sister yang dikenali sebagai "Julie"...

  • Semoga panjang umur dan sentiasa sihat tubuh badan. AMIN
  • Semoga sentiasa murah dan murah dan murah rezeki. AMIN
  • Semoga dipermudahkan segala urusan di dunia mahupun di akhirat. AMIN
  • Semoga diterima segala amalan tanpa perhitungan. AMIN
  • Semoga sentiasa terbuka pintu Syurga untuknya dan tertutup neraka baginya. AMIN
  • Semoga segala doanya di makbulkan. AMIN
  • Semoga sentiasa bahagia meskipun dikala kesulitan. AMIN
  • Semoga hidupnya barakah selalu. AMIN

AMIN...AMIN YA RABB... Hepy Besday Liey... 


p/s: entah kek mana nie. Aku rembat jer kat google. Hihi...crdt ya...

5 Komen Terbaik:

sWeEt 'N LoVeLy said... [Reply]

happy birthday gak kat your sis...saye datang aminkan doa skali....i.Allah amin...:)

aibaks said... [Reply]

hepi besday dari aibaks

Rose Johari said... [Reply]

MASYA ALLAH, tak salah lagi...memang komen TERBAIK la!!! smoga ALLAH beri rahmat kepada Cik Diana & En.aibaks... ;). Jumaat yang INDAH...

alongv6 said... [Reply]

happy Birthday utk kakak Rose(Julie).Semoga dimurahkan rezki

Rose Johari said... [Reply]

Lagi...insan yg baik hati..."thanx alongv6"... thanx sgt2... ;)))

Related Posts with Thumbnails