TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Tuesday, March 8, 2011

Tempat Ketiga - Contest Facebook Aizuddin.com

Salam semua. Hari nie aku nak cerita kat korang semua yang aku Menang lagi dalam satu contest yang aku ikut hari tuh! Contest yang pertama yang aku join selama aku bergelar seorang blogger tahun nie. Hebat tak [uiks, angkat bakul sendiri larh pula...hihi]. Contest tuh anjuran Aizuddin sempena meraihkan setahun blog beliau. [hurm, perkataan beliau nie kekadang rasa macam melambangkan orang tuh tua sikit, kan? Ok larh tuh sikit, tak banyak pon...hihi]

Aku dapat tahu mengenai contest yang dibuat oleh Aizuddin nie kat twitter. Ada satu kawan yang tweet pasal dia join contest nie. Aku yang time tuh blur dan tak tahu apa-apa pasal contest-contest yang dianjurkan oleh blogger akhirnya memberanikan diri untuk join sama. Semangat kuat nak join time tuh bila aku tengok hadiah yang menanti pemenang ialah domain dan hosting percuma selama setahun. Wow! Best giler hadiah tuh...

Aku pon join larh, siap promote kat facebook. Hurm boleh dikira berapa orang saja yang tolong aku menang untuk "LIKE" gambar contest kat FB under account FB aku. Kalau harap ceput tuh memang aku tak akan tersenarai top 6. Tapi berkat pertolongan Nik, adik aku dan kakak aku yang tolong promote kan kat FB dorang. Dan finally, pengumuman telah dibuat pada 2 March yang lalu kat blog aizuddin dan juga page FB aizuddin [dot] com di mana aku dapat tempat KE-3 dengan point terkumpul sebanyak 90. (aku lambat tahu yang aku dapat tempat ke-3.hihi ) ALHAMDULILLAH, Syukur...hihi.. Anyway, thanks kepada mereka yang dah terlibat dalam kemenangan aku kali nie... Luv you all...



Hadiah tempat ketiga - Hosting Deluxe (RM55) + Domain [weirdobytes]

note: Nie merupakan rezeki yang ketiga aku sepanjang bulan Mac nie. Alhamdulillah...syukur...

(^_^)

6 Komen Terbaik:

cik ayin said... [Reply]

tahniah :)

sitinurulafiah said... [Reply]

tahniaaahhh:)

Rose Johari said... [Reply]

thank you2x... hihi :D

Tasha said... [Reply]

NAK TUMPANG PROMOSI MAKE UP SERVICE:

http://natasha1987-makeup.blogspot.com/

syuhada mokthar said... [Reply]

tahniah kerana menang yep..
im follow u..;-)

apik pehe said... [Reply]

wahhh..alhamdulillah..rezeki tu..hehe

Related Posts with Thumbnails