TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Wednesday, January 5, 2011

Contest Facebook Aizuddin.Com

Salam semua... Hi, Thanx cez ada yang sudi juga jenguk-jenguk kat blog aku nie. Thanx ya! Muaah...sayang korang. Ok, aku nak bagitahu korang nie yang mana aku sekarang nie tengah join satu contest Aizuddin dan hadiah yang ditawarkan ialah Domain. Wah, suka sangat! Jom, join sama nak tak? Klik jer banner kat bawah nie untuk join, Ok? ;D


First time larh nie aku ikut contest Blog & Facebook. Hehe. Try jer...mana tahu ada rezeki kan? Kuikuikui... Untuk Contest Aizuddin nie, mesti tag 5 org rakan di Facebook dan mendapat sekurang-kurangnya 5 likes! Aku harap Jasa Baik korang untuk tolong Vote aku ok? Tologggg larh...hehe... Senang jer untuk Vote nie. Ikut 2 Step kat bawah ya ;-

1. Sila Like Page Facebook - Aizuddin [dot] Com
2. Tolong Like kan Gambar nie. - Rose Johari

So, apa lagi? "LIKE" larh cepattt.... Kepada mereka2 yang dah tolong "like" kan gambar nie...aku ucapkan Thank You Very Much!!! yang belum "like"...tolongg larh "like" sekarang ok? Muaaahhh....aku sayang korang. hehehe ;D Hari nie korang tolong aku, esok2 aku pula tolong korang, ok? deal? InsyaAllah... =)


TOLONGLAH... HEHEHE



3 Komen Terbaik:

ohcerita.com said... [Reply]

thanks for join..bukan setakat domain..hosting pun bole dapat :D

Rose Khoo said... [Reply]

A'a..hosting sekali kan? hehe... =)

ohcerita.com said... [Reply]

yup hosting sekali..dah post gambar belum kat page?tologn bagi link..tq

Related Posts with Thumbnails