TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Sunday, January 2, 2011

3 Idiots


Memang! Memang sebelum nie aku tak tertarik dengan filem bollywood 3 Idiots nie. Entah kenapa tapi rasanya macam tak jer! Dengar lagu-lagu dia yang selalulah juga ditayangkan di B4U (Channel 133), lagilah tak minat. Ntahlah, tapi firasat aku kuat mengatakan 3 Idiots nie memang tak best pun!

Tetapi...jeng jeng jeng...orang kata, jangan menilai seseorang itu sebelum anda mengenalinya terlebih dahulu. Aku nie memang macam nie! Suka sangat judge sesuatu benda tuh hanya dengan melihatnya saja! Tapi, sekali lagi aku tersilapp... (memang banyak kali buat silap pon ;D )

Gambar - Credit to google

Filem 3 Idiots nie M.E.M.A.N.G  B.E.S.T!!! Dah tiga kali aku tengok filem nie (berturut-turut), dan dalam 3 kali tuh lah juga aku mengalirkan air mata! Fuh, memang best giler filem nie! Macam mana aku boleh tengok 3 kali berturut-turut? hehe...cez Astro menayangkan filem yang best2 sempena New Year yang bermula 27 Dis 2010 - 2 Jan 2011 di Channel 110 (Astro Fiesta)...

Rasanya macam nak beli jer DVD/VCD 3 Idiots nie pula sebagai koleksi. Hehe. Korang dah tengok? Eeee, betull..memang best! Benda yang buat aku terharu dalam filem tuh ialah tentang Kisah Persahabatan 3 orang sahabat yang belajar dalam bidang yang sama. Aku tak nak cerita banyak2 tentang sinopis filem nie...aku suggest kat korang, korang patut tengok filem nie dan aku suggest hanya kepada mereka-mereka yang minat file Hindi... Hehe...

2 Komen Terbaik:

sitinurulafiah said... [Reply]

sgt suke cerite nih! (:

Rose Khoo said... [Reply]

yup, best sgt2...kan3? hehe ;D

Related Posts with Thumbnails