TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Friday, March 11, 2011

Artis melawak pasal Tsunami di Jepun

Betul ke nie? Ada juga artis yang boleh melawak time orang ramai tengah ketakutan gara-gara Tsunami yang berlaku di Jepun petang tadi. Biar pun Tsunami yang melanda di Jepun, tapi ketakutan jelas terasa oleh semua orang termasuklah family aku yang berada di KL. Dan kami yang berada di Sabah nie pon tengah takut dan tengah berjaga-jaga cez amaran tsunami telah dikeluarkan di mana kemungkinan Sabah juga turut mendapat tempiasnya. Palis-palis. Semoga ALLAH melindungi kami semua rakyat Sabah di sini. Semoga tidak ada apa-apa yang berlaku. Doakan kami di sini ya... AMIN.

Oh ya, berbalik kepada tajuk entry tadi...tak sangka ada artis yang boleh melawak dengan bencana alam yang paling dahsyat ketika nie. Siapa artis tuh? Hurm, menurut sumber yang aku baca di Mediamalaya.com, artis yang dimaksudkan ialah Fizz Fairuz. Kata-kata lawaknya tuh boleh dilihat menerusi tweetnya di twitter. Betul ke itu Fizz Fairuz? Original Fizz Fairuz ke tuh?



-Gambar credit to Mediamalaya.com-

2 Komen Terbaik:

cik ayin said... [Reply]

da baca ni kat beautifulnara..
bongok kan..geram..ntah pape je..
orang laen duk risau..nampak sgt kebodohan dia

Rose Johari said... [Reply]

@cik ayin

a'a..btl tuh...org kat sini risau dia boleh pula melawak. Hurm...

Related Posts with Thumbnails