TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Friday, February 18, 2011

Minta Kerjasama Semua...

Salam dan Hi semua. Aku ada buat satu "Soal Selidik" berkaitan dengan filem dan drama (sinetron) Indonesia yang sedang ditayangkan di TV mahupun di Astro. Kaji selidik nie adalah bertujuan untuk ingin mengetahui sejauh mana filem-filem dan drama dari Indonesia tersebut diterima oleh masyarakat di negara kita. Tak susah mana pon untuk isi soal selidik nie. Cuma ada tiga soalan mudah untuk korang jawab...

-Ni adalah paparan untuk tiga soalan soal selidik tersebut-

Di atas nie merupakan soalan-soalan untuk soal selidik tersebut. Dan korang boleh nampak yang real dekat sidebar iaitu selepas part follower kat sebelah nie. Nama juga soal selidik so takde hadiah apa-apa larh cez nie bukan contest, betul tak? Hihi... Harap sangat dengan kerjasama korang semua untuk meluangkan masa yang aku kira tak lebih dari 1 minit kot. Mereka yang dah jawab soal selidik nie aku ucapkan bebanyak terima kasih. Dan kepada yang belum sila larh isi ya... Hasil kajian untuk soal selidik nie akan aku umumkan kemudian. So, nantikan bersama untuk hasil kajian nie. Betul ke filem/drama dari Indonesia best? Ha, jawab jangan tak jawab...hehehe...

1 Komen Terbaik:

Profesor Adab said... [Reply]

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
www.rosemujahid.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails