TINGGALKAN JEJAK ANDA

Banyaknya Promosi!!! Klik Saja Untuk Lebih Detail...

Tuesday, January 18, 2011

Contest Blog Paling Comel Cik Beela

Oppsss, mesti korang ketawa gelak kan cez aku Join contest Cik Beela nie, kan? Ye larh...tengok jer tajuk entri nie "Contest Blog Paling Comel"...dan aku harus terima hakikat yang blog aku nie bukan dalam kategori blog yang comel pun. Tengoklah blog aku nie kesian, black & white gitu...pun begitu, aku masih juga nak join contest Cik Beela kita nie. Kenapa? Haa, sebab aku nak support kawan aku nie (blogger juga-dan blogger yg telah tag aku untuk join contest nie) iaitu Cik Eyka. So, siapa-siapa rasa yang blog dia Comel tuh, jom ramai-ramai join contest Cik Beela nie, kita meriahkan lagi contest nie sebagai sahabat blogger gitu. Dan siapa-siapa yang dah kena tag oleh Cik Eyka untuk join contest nie, aku harap korang pun join larh sama juga k? Mungkin blog korang tak juga comel, tapi marilah kita bagi support kepada Cik Eyka dan harap-harap cik eyka akan menjadi calon pemenang contest nie...hehe... Amin (^_^)


-Nie dia Blog Cik Beela, Jom Join -,-

Syarat-syarat untuk Join Contest Cik Beela nie:-

Mestilah Warga Negara Malaysia

Semua Jantina Diterima

Mesti ada blog! Takde Blog...akan ditolak!

Kena Follow blog cik beela, kalau tak nak follow takpe! Takde Paksaan...

Tag 4 org rakan anda, yang anda yakin boleh join sama


Tarikh Tutup: 5 Feb 2011, itupun melebehi 100 orang Penyertaan...

HADIAH? DUIT MENANTI ANDA!!!

So, dekat sini...secara rasminya aku nak tag 4 org sahabat blogger iaitu:





2 Komen Terbaik:

beela said... [Reply]

mekasih~ gud luck ! =)

selipar biru said... [Reply]

yippie!!

cik rose tag dkat contest!!!
thanx~~~~

Related Posts with Thumbnails